Usluge

01.

Postavljanje tepih trave

Postavljanje tepih trave je najbrži način da se dobije travnjak koji će da ukrasi vaše dvorište, terasu, poslovni proctor… Tepih trava je pogodna za površine na kojima uslovi nisu idealni. Pravilna priprema terena, pravilna postavka i kasnije redovno održavanje su važni faktori za lep travnjak. Green Service pruža uslugu pripreme terena za travnjak, postavljanje tepih trave i redovno održavanje.

projects-07.jpg
02.

Sejanje trave

Sejanje trave je najisplativiji način da vaše dvorište dobije lep travnjak koji vašoj deci i kućnim ljubimcima pruža meko i ugodno mesto za igru, a vama stvara osećaj zadovoljstva. Sejanje trave se vrši pravilnom pripremom terena, odabirom odgovarjućeg semena i valjanjem zasejane površine valjkom za travnjake. Green Service pruža uslugu sejanja trave sa pripremom terena. Takođe nudimo uslugu redovnog održavanja zasejanog travnjaka. U redovno održavanje spada ( redovno košenje, đubrenje, dosejavanje, areacija…)

sejanje trave
03.

Sadnja biljaka

Sadnja biljaka je jedan od najmoćnijih i najpristupačnijih načina za postizanje lične razlike u životnoj sredini, a to je ujedno zabavna i obrazovna aktivnost. Svaka biljka će dodatno ulepšati vaše dvorište, vrt… Green Service pruža uslugu sadnje biljaka (četinari, cveće, ukrasne biljke…) uz mogućnost dovoza istih iz rasadnika.

sadnja biljaka
04.

Dekorativni malč i ukrasni kamen

Dekorativni malč ima ulogu da poboljša strukturu tla, sačuva vlažnost, spreči rast korova oko biljke, štiti koren od smrzavanja… Takođe ima ulogu da ulepša prostor oko biljke.

Dekorativni kamen sprečava rast korova, zadržava vlažnost i upotpunjuje eksterijer. Green Service pruža uslugu postavljanja dekorativnog kamena i malča uz mogućnost dovoza istog.

IMG-742212c6c9921223282cddeb5a132fd0-V
05.

Postavljanje mreža za krtice

Postavljanje mreža za krtice je jedan od najpouzdanijih načina zaštite protiv njih. Mreža se postavlja pre samog zasnivanja travnjaka. Ona predstavlja fizičku zaštitu protiv krtica I sprečava da one uništavaju Vaš travnjak.
Green Service pruža uslugu postavljanja mreža za krtice uz nabaku potrebnog materijala za pravilnu postavku.

molehill, mole, earth
06.

Košenje trave

Košenje trave je jedan od najvažnijih postupaka za održavanje travnjaka i ostalih površina koje su pod travom. Green Service vam nudi uslugu košenja niske i visoke trave, korova i ostalog rastinja. Košenje se vrši kosilicama i motornim trimerima. Takođe nudimo uslugu sakupljanja i odvoza pokošene trave.

garden-2178234_1920
07.

Šišanje i oblikovanje biljaka

Lepo podšišane žive ograde, tuje, ukrasni žbunovi i ostale biljke poseduju prirodnu lepotu koja može poboljšati privlačnost vašeg doma, istovremeno pružajući atraktivan dodatak travnjaku, drveću, baštama … Šišanje i oblikovanje biljaka treba obaviti pravilno i u pravo vreme da bi biljka pružila ono najbolje.Green Service pruža uslugu šišanja i oblikovanja žive ograde, tuja, ukrasnih žbunova i ostalih biljaka uz mogućnost sakupljanja i odnođenja posečenih delova biljke.

sisanje i oblikovanje biljaka
08.

Areacija travnjaka

Areacija ( prozračivanje ) travnjaka je jedan od važnijih postupaka u održavanju travnjaka.. Redovnom areacijom trajno ćete promeniti kvalitet Vašeg travnjaka. Ovaj proces probijanja rupa ili čepova u travi ili tlu pomaže korenu da dobije hranljive sastojke koji su mu potrebni. Vrši se na godišnjem nivou, u proleće ili jesen. Ako je Vaš travnjak izložen čestim gaženjem I neredovnom ili nepravilnom održavanju preporučuje se češća areacija. Green Service Vam nudi uslugu mašinske ili ručne areacije uz pravilan postupak izvođenja istog.

areacija travnjaka